dimecres, 31 d’agost del 2011

QUICHE DE PORRO, CARBASSÓ I CANSALADA


Ja sé que fa un munt de dies que no penjava cap recepta. He tingut l'ordinador molt xungo i sóc fora de vacances... i amb el mòbil era una mica complicat penjar-ne cap.
Ahir vam baixar a La Fàbrica perquè l'Arç es pogués banyar a la piscina. Quan marxàvem, el seu propietari, en Pere, ens va oferir dos carbassons de l'hort. I fent-li l'honor he decidit fer-ne una quiche. Ha quedat boníssima!

Ingredients

1 base de pasta de full
200g de cansalada virada
1 carbassó gran (enorme)
3 porros grandets
100g de mozzarella ratllada
1 got de llet
2 ous
orenga
sal

Eleboració 

Tallem el porro a juliana i el carbassó i la cansalada a dauets. Ho fregim a la paella amb una mica d'oli fins que el carbassó quedi una tovet.
Mentrestant posem la base de pasta de full en un motlle per anar al forn.
En un bol hi fiquem la llet, els dos ous, la sal, l'orenga i una mica més de la meitat de la mozzarella. Ho barregem tot i hi afegim el porro, el carbassó i la cansalada que havíem fregit.
Ho barregem tot bé i ho aboquem sobre la base de pasta de full. Posem per sobre el formatge restant i ho enfornem a 170º uns quinze minuts.




1 comentari:

  1. M'encanten les quiches, tan de verdures com de carn... Per fer sopars amb amics sempre et treuen d'un "apuro". Aquesta combinació és molt bona! Ja la provaré.
    Petons

    ResponElimina