dissabte, 19 de novembre del 2011

POP A LA GALLEGA



Ingredients

1 pop
Oli
Sal gruixuda
Pebre vermell picant i dolç

Elaboració

Primer de tot congelarem el pop, ja que aquest procés fa que es trenquin les fibres musculars i així ens quedi tovet un cop cuit.
Fiquem aigua dins de l'olla a pressió i la posem al foc. Un cop bulli espantem el pop tres vegades. Això vol dir que hem de ficar i treure el pop de l'aigua 3 vegades. Després ja el podem deixar a dins, tapem l'olla i el coem uns 20 minuts. El temps anirà en funció de la mida del pop.
També ho podeu fer sense olla a pressió i així podeu controlar més la cocció del pop.
Un cop cuit tallem les potes i les anem col·locant sobre un plat de fusta, hi tirem un raig d'oli ben generós,  pebre vermell dolç i/o picant i la sal gruixuda.

Ens ho mengem abans no es refredi!

5 comentaris:

  1. Una tapa de pop a la gallega és una de les coses més delicioses que es pot menjar! Jo mai l'he cuinat, a veure si m'animo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. És molt fàcil Sandra! quan ho hagis fet un cop ja no podràs parar!!! ja veuràs! a mi m'encanta! Sempre que puc faig un pop molt gran així me'n sobra i llavors el barrejo amb patates bullides i l'amaneixo amb oli, pebre vermell picant i dolç i sal. A vegades hi afegeixo una mica de ceba també una mica bullida i queda boníssim!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat fantàstic, Laura! I amb el plat de fusta, no sé per què, però està més bo i tot.
    Em quedo una estoneta tafanejant pel teu blog, té molt bona pinta!

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  4. Tot i que el pop és un ingredient que no acostumo a compra perquè no m'agrada, he de reconèixer que t'ha quedat un plat molt bonic!
    Tens coses molt interessants! Els pans de la recepta anterior, me'ls menjava tots en un moment!!! Quina varietat, i que bons!!!! Per quin començo?
    Petons

    ResponElimina
  5. A mi m'agrada tebi, i inclús fred.
    El meu pare el fa boníssim...espero que amb aquesta recepta m'animi a cuinar-lo jo també!

    ResponElimina