dissabte, 3 de març del 2012

RAC 1 & EL FULL

Aquest divendres ha estat ser una sorpresa rere l'altra. Cinc minuts abans de les vuit del matí em va trucar una companya de feina dient -amb uns crits que no l'entenia- que el meu bloc havia estat recomanat per RAC 1. Al principi, vaig pensar, incrèdula de mi, que s'havia confós. Seria veritat? Ben rabent, vaig obrir el blogger. Quan vaig clicar les estadístiques vaig al·lucinar: 200 visites a les 7:59h! La cosa prometia.

En aquell moment levitava. Llavors vaig rebre el missatge d'una altra amiga. L'eufòria m'havia posseït. Quin divendres, quina emoció! I, mentrestant, jo em demanava: Per què jo?

El meu bloc és normal! No té res d'especial i, tot i així, l’han triat per comentar-lo a la ràdio!

Només puc dir que encara estic contenta, molt contenta, súper contenta.


Fet i fet, la notícia que aquell dia esperava compartir amb vosaltres era tot una altra. També era mediàtica. Per força, el seu ressò havia de ser menor, però em satisfeia moltíssim. Algú havia pensat en mi per il·lustrar la portada del butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament d'Alella, dedicada a anunciar la nova edició de les jornades gastronòmiques del vi i raïm de la Denominació d'Origen Alella. 

Ja ho veieu; va ser un divendres ple d’emocions.

Així les coses, avui no us deixo cap recepta. Us deixo la portada d'El Full i la seva proposta enogastronòmica i el tall de veu de RAC.

3 comentaris:

 1. És que tenir bloc només aporta cose bones! Fa una il·lusió quan et recomanen a RAC1, s'ho curren molt! ENHORABONA GUAPA!
  Petonets
  Sandra

  ResponElimina
 2. Laura! Moltes felicitats i molts d'èxits!!! (va... ja t'he fet un comentari al bloc,jeje!)

  ResponElimina
 3. Ualaaaaaa!!! Que afortunados somos los que te seguimos Lau!!!! ;) Felicidades artista!

  ResponElimina