divendres, 15 de juny del 2012

CÒCTEL DE FRUITES I ALKERMES

 

I ja és 15 altre cop! Aquest mes, els fogonsde la Bordeta i Xocolata Desfeta ens proposaven els còctels com a recepta del 15.

I quin és el millor dia per prendre un còctel? Doncs avui! Quan arribeu a casa, us el prepareu, agafeu un bon seient i a gaudir del còctel! Mmmmmm!! Boníssim! Jo ho vaig fer el dimarts per tenir temps de penjar la recepta, però em sembla que avui hi tornaré!


Ingredients

300g de síndria
El suc d’una taronja
El suc d’una llima
1 kiwi
2 culleradetes de gingebre ratllat
100g de licor d’alkermes
Una mica de gel picat

Elaboració

Poseu tots els ingredients, menys els gel i l’alkermes, dins d’un bol o d’un triturador. Ho podeu triturar amb el què tingueu a casa (liquadora, trituradora, thermomix, túrmix). Jo ho he posat tot a la thermomix hi he programat un minut a velocitat 10.

Un cop ben triturat ho passeu per un colador i hi afegiu els 100g de licor d’alkermes.

Hi tireu una miqueta de gel triturat, ho barregeu i ja us ho podeu prendre!

Boníssim!!!






5 comentaris:

  1. De vista se parece al que yo hice jeje Me encanta el color, es precioso y cuando uno ve un coctel así no se lo piensa 2 veces antes de tomarse la copa!

    Besos

    ResponElimina
  2. Tingues claríssim que aquesta nit caurà un còctel per celebrar el 15 i el cap de setmana! jajaja I aquest? Ha de ser boníssim, encara que no coneixia per res l'alkermes! L'haurem de buscar!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Amb aquests brevatges, sempre trobarem una excusa per a celebrar! jejeje

    ResponElimina
  4. Que original! M'encanten els còctels! Petons

    ResponElimina
  5. Hola!!
    Després d'un dia dur sentir-te glamourosa amb un còctel a les mans mentre descanses estirada al silló de la terrasa, amb el gust de les fruites i del licor d'alkermes... uyuy jo ja m'hi trobu!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina