divendres, 1 de febrer del 2013

FILET DE LLUÇ AMB OLIVESBon divendres! Us poso la recepta del lluç que vaig fer el dimecres.

Ingredients

8 filets de lluç
3 cebes mitjanes
4 tomàquets madurs
1 got de sidra o vi blanc
Olives
Orenga
Oli i sal

Elaboració

Tallem la ceba a juliana. Posem una paella al foc, hi tirem un raig d’oli generós i hi fiquem la ceba. La Saltegem un parell de minuts a foc fort i després l’abaixem a foc mitjà. Tapem la paella. Mentrestant pelem els 4 tomàquets i els tallem a rodanxes. Els afegim a la ceba. Ho coem uns 3 o 4 minuts i hi afegim els filets de lluç. Ho salem i hi aboquem el got de sidra o vi blanc a sobre. 
Ho tapem i ho deixem a foc mig-baix uns 10 minuts. Passats aquests minuts hi tirem l’orenga i les olives. Ho tapem i ho deixem coure uns 5 minuts més!
I ja està llest!3 comentaris:

 1. Molt sa i molt fàcil de fer, Laura. Les olives m'hi encanten, als estofats i sofregits. Petons

  ResponElimina
 2. Crec que aquest serà el meu dinar d'avui. Crec que tinc tots els ingredients i és que sempre li busco noves sortides al lluç, ja que és molt sa però a mi no m'entusiasma massa!
  Una abraçada

  ResponElimina
 3. Ostres quina bona pinta que té aquest filet de lluç! Jo l'altre dia vaig fer el conill amb una salsa que portava olives i em va sorprendre com n'arriba a quedar de bé! Ja provaré algun dia de fer aquest lluç, perquè es veu realment boníssim!

  Per cert, t'acabo de nominar pel premi Liebster Award al meu blog! Fa temps que vaig seguint el teu i m'agrada molt tot el que fas, així que he pensat que et mereixies aquest premi! Enhorabona!!!

  Una abraçada!

  ResponElimina