dijous, 10 de maig del 2012

MUSCLOS AMB PICADA DE PEBROT


 

Feia un munt de temps que no feia aquests musclos i els vaig decidir fer el dia de la mare. Perquè? us preguntareu. Doncs el dia abans havia comprat musclos per fer-los amb ceba però al final havia cuinat tantes coses que vaig pensar que ja n'hi havia prou per sopar. Així que els vaig ficar a la nevera i vaig pensar que ja els faria l'endemà per dinar. 
Quan em vaig llevar vaig recordar que era el dia de la mare i de cop i volta em va venir a la ment la imatge dels musclos que fa la meva mare! Per cert, mama, fa un munt de temps que no en fas!!! 
I pensat i fet! El dia de la mare,  el millor dia per fer-los! 


Ingredients

1 kg de musclos
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
½ ceba
Oli d’oliva verge
Sal

Elaboració

Primer de tot preparem la picada. Tallarem els pebrots i la ceba a dauets molt petits, petitíssims!! Els fiquem dins d’un bol i els hi tirem un raig ben generós d’oli, fins gairebé a cobrir els trossets.
Ho barregem i ho reservem.

Netegem els musclos. Un cop nets els posem dins d’una olla i els posem al foc fins que estiguin cuits.

Un cop cuits els hi retirem la closca que no hi ha musclo i els anem posant sobre un plat.

Amb  l’ajuda d’una cullera anem posant la barreja dins de cada musclo.

Finalment els hi podem tirar una mica de sal per sobre. Ho podem fer amb sal gruixuda també.

1 comentari:

  1. Laura, un 10! Músclos poc fets, colors vius i refrescants i unes fotos espectaculars. Què més puc afegir-hi? Que jo en vull! Petonet

    ResponElimina