dijous, 20 de setembre del 2012

FELICITATS ARÇ!Per avui tenia programada una recepta sense pensar que avui és un dia molt important!

Avui és l’aniversari de l’Arç. El meu fill fa 7 anys. Per celebrar-ho amb els companys de classe, a escola els deixen portar galetes, de manera que aquest cop hem aparcat els clàssics ‘predilectes’ de Can Viñas de cada any i hem fet una fornada de galetes casolanes de mantega i llimona.

El meu horari laboral m’ha obligat a fer-les a batzegades: de bon matí vaig pastar la massa, a migdia li vaig donar forma i la vaig coure, i al vespre les vaig decorar amb un medalló de fondant de color radioactiu, i les vaig ensobrar en bossetes de cel·lofana. A quarts de dotze de la nit encara hi era, amb una cervesa ben fresqueta al costat per a no adormir-me.

La recepta de les galetes la trobareu aquí i la del fondant aquí!

Moltes felicitats ARÇ!!!!!!!!!!


9 comentaris:

 1. Doncs moltes felicitats al teu fillet i a tu també! Per aquestes galetes tan bones. Això del colorant radioactiu no té igual!! ha ha. Petons

  ResponElimina
 2. Moltes felicitats pel fill i per la mare!! Que passeu un gran dia!

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats al teu fillet i a tu també!!!! Unes galetes molt bones, no coneixia aixo del colorant radioactiu, han quedat fantàstiques.
  Petons

  ResponElimina
 4. Moltes felicitats a tots dos i per les galetes, han quedat molt maques! i quina bona idea per portar a l'escola!!

  ResponElimina
 5. Moltissimes felicitats, quines galetes més bones, segur que queden bocabadats.
  Per cert, passa't pel meu blog que tens una sorpreseta!!!!
  Una abraçada!!!

  ResponElimina
 6. Hola Laura,
  aquest dissabte celebrem el primer aniversari d'en Jaume, el meu fill.
  Pensava fer galetes tipus les que vas fer tu, però en forma de 1. No tinc motlle, però espero poder-ho fer amb un paper de forn com si fos el motlle i un bon ganivet...
  Però com ho vas fer per posar el nom a les galetes???
  Moltes gràcies i felicitats pel blog!
  Anna

  ResponElimina
 7. Hola Anna! Moltes felicitats a vosaltres i especialment al Jaume! Per estampar les lletres vaig fer servir un similar a quest http://www.megasilvita.com/tienda/imprenta-de-galleta-ibili.html#.UupY5qsZs4k

  ResponElimina
 8. Moltes gràcies! A veure si ho trobo i, sobretot, a veure si tinc temps...perquè ho he deixat tot pel final... ;)

  ResponElimina