divendres, 26 d’octubre del 2012

CRESTES DE PASTA BRISA AMB FORMATGE I PERNIL DOLÇ


Ahir vaig preparar unes crestes i les vaig fer amb pasta brisa. Aquest cop he fet un pas a pas! Una recepta molt senzilla, amb pocs ingredients i que agradarà a grans i petits! Pot servir d'aperitiu, d'esmorzar, berenar...

Ingredients

1 làmina de pasta brisa
formatge gouda
pernil dolç

Elaboració

Primer de tot escalfarem el forn a 180º.
Estirem la pasta brisa sobre una superfície de treball, i amb un tallador de la forma que més us agradi talleu cercles.

Amb la pasta que sobri l'estirem amb un corró i la tornem a tallar.


Farcim les crestes amb el formatge i el pernil dolç i les cobrim.


Amb el mànec d'una forquilla o cullera aixafem les puntes per tal de que no s'escapi el farcit


Col·loquem un paper de forn o base de silicona sobre una safata de forn i les enfornem uns 15-20 minuts fins que siguin dauradetes.

Retirem del forn i ja es poden menjar! compte que cremen!!


8 comentaris:

 1. Una recepta ben fàcil i amb moltes possibilitats! Una abraçada

  ResponElimina
 2. Ep! Això del pas a pas m'ha agradat molt, Laura! A veure si ho fas més sovint. Així ens dónes l'oportunitat de gaudir d'aquestes fotos tan boniques i "chic" que fas. Petonets!

  ResponElimina
 3. Mareta meva...quin vici!! un univers per farcir...

  ResponElimina
 4. A vegades les coses més senzilles són les mes bones!! ;)

  ResponElimina
 5. Quina bona idea!!! I què facil!!!!!
  Gràcies!!
  Salut i petons,
  Olga

  ResponElimina
 6. Hola! Jo ho he intentat fer i m'han sortit inflades i molt deformades...res a veure amb la foto! Us haig de dir que no cuino mai i probablement se m'ha escapat algun detall...la massa s'ha d'estirar amb un corro o directament de l'emboltori? (Jo no l'he estirat) o s'ha de punxar amb una forquilla? Vinga, a veure si la super cuinera m'ajuda i que vull repetir-ho i que em surti be! Gracies!!

  ResponElimina
 7. Si compres la pasta brisa no l'has d'estirar amb el corró. Directament poses la làmina sobre la superfície i la talles. Si és pasta brisa no s'hauria d'inflar. Que has agafat pasta de full en comptes de pasta brisa?

  ResponElimina
 8. Ara em fas dubtar, jo diria que vaig comprar pasta brisa, pero potser com dius em vaig equivocar... ( es que ja fa dies i no tinc manera de comprovar-ho ara). Ho torno a intentar un dia d'aquests i us torno a escriure aviam que tal!

  ResponElimina