diumenge, 18 d’agost del 2013

MELMELADA AMB MÓRES DE MORERA SILVESTRE


Des del maig que no publico res. Cuino però no estic gaire inspirada. Pensava que les vacances m’ajudarien a pensar en noves creacions però no acabo d’engegar. Començarem per una recepta senzilla a veure si així em tornen les ganes! Els meus recol·lectors em van portar unes móres boníssimes... Ara bé, van tornar tots dos vermells de cap a peus! (vegeu la foto)

Ingredients
1 kg de móres de morera silvestre
700 g de sucre
100 g d’aigua
El suc d’una llimona

Elaboració

Fiquem tots els ingredients en un cassó o olla. El posem al foc i ho coem uns 35 minuts remenant de tant en tant.
Un cop cuita la melmelada la posem en pots, els tanquem i els posem del revés per fer el buit.
Un cop freds ja els podem girar.

Elaboració amb Thermomix

Fiquem tots els ingredients a la Thermomix i programem 35 minuts a temperatura varoma i velocitat 3.
Un cop cuita la melmelada la posem en pots, els tanquem i els posem del revés per fer el buit.
Un cop freds ja els podem girar.


8 comentaris:

 1. Aquesta melmelada és la preferida de la meva germana!!! Li encanta anar a buscar móres!!!!!! Fins ara sempre l'ha preparat de manera tradicional, però com ara té la Thermomix..li enviaré aquesta recepta!!!
  Anima't i continua així de bé amb el blog!!! Has tornat amb una molt bona recepta!!!!
  Salut i petons,
  Olga

  ResponElimina
 2. L'any passat en vaig fer i em va encantar!!petons

  ResponElimina
 3. ha ha ha... quina gràcia, tots embrutats! Ja fa dies que tinc ganes de sortir a buscar móres. Quina melmelada més bona, Laura!

  ResponElimina
 4. Molt bona, aquesta melmelada. Un dubte... no es tritura???

  ResponElimina
 5. Hola Laura! Acabo d'aterrar al teu bloc gràcies a una amiga que tenim en comú, una altra Laura ;)
  Just aquest cap de setmana vam anar a buscar mores al poble d'aquesta amiga i ja tinc uns quants pots de melmelades.... Es la preferida del meu fill petit! En breu la penjare al bloc i m'ha fet molt gracia trobar la recepta quant t'he vingut a veure.
  Un petonas

  ResponElimina
 6. ës boníssima, amb tmx, al microones, remenant a la cassola... sempre és boníssima!!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 7. Holaaaa! Fa temps que no sabia res de tu i he entrat per veure si hi erets, tot bé? petons!

  ResponElimina