dilluns, 2 de desembre del 2013

SEADA RÀPIDA DE MATÓ I MEL


Ahir, per dinar, vaig preparar uns calamarcets a la Mallorquina que van quedar boníssims. 
Quan vam acabar l’Àlex em diu: Ara em menjaria una Seada!

El meu cap va començar a pensar... què necessito? ho tinc?... però no tinc gaire temps... com la puc fer?

Vaig endreçar tot el què em passava pel cap i vaig fer una Seada súper ràpida i boníssima!

Aquí en teniu la recepta.

Ingredients per a una Seada:
 • 2 oblees (les de fer crestes)
 • 2 cullerades de mató
 • Mel
 • Oli


Elaboració:

Poseu les dues cullerades de mató damunt l’oblea (jo he fet servir les grans de la “cocinera”). La tapeu amb l’altra oblea i, com si d’una cresta es tractés, amb una forquilla aneu tancat els costats.
Poseu bastant d’oli en una paella i quan sigui ben calent hi fiqueu la seada. Amb una cullera aneu tirant damunt la seada l’oli calent com si féssiu un ou ferrat. Quan estigui torradeta la traieu. Escorreu l’oli, la col·loqueu damunt d’un plat i hi tireu la mel per sobre!
I amb un moment ja teniu les postres fetes!

Bon profit!
5 comentaris:

 1. Ostres, doncs no l'he porvat mai, però deu ser ben bona pels gustos... petons i bon retorn!

  ResponElimina
 2. No havia vist mai aquest postre, la seada no ho havia sentit mai, però té una pinta tant bona! M'encanta el mató amb mel. petons

  ResponElimina
 3. Un postre típic de Sardenya boníssim, de fet era un segon plat!

  ResponElimina