dilluns, 3 de març de 2014

PASTA AMB VERDURES REGADA AMB LICOR DE POMA


Ahir vaig fer “ritxolis” (espirals) per l’Arç.. que és la pasta que més li agrada. Amb la resta vaig pensar: Què li faig a l’Àlex? Vaig obrir la nevera i vaig començar a treure ingredients i el resultat és aquest!

Ingredients per a una persona

 • 100 g de pasta (en el meu cas espirals)
 • 8 xampinyons
 • 4 alls tendres
 • 1 carbassó mitjà
 • 2 trossos de tomàquet sec en oli
 • 1 raig de licor de poma
 • Sal i oli


Primer de tot bullim la pasta que haguem amb una mica de sal i la reservem.

Mentre bull la pasta podem anar tallant el carbassó a quadradets petits, els xampinyons a làmines i l'all a rodanxes.

Posem  una paella al foc amb un bon raig d'oli ben generós. Quan sigui calent hi aboquem les verduretes i els xampinyons. Hi tirem sal i jo saltegem fins que comenci a agafar color i comenci a estovar-se el carbassó. 

Quan el carbassó estigui una mica tou el hi tirem un bon raig de licor de poma i ho coem uns 3 minutets més.

Aboquem aquesta guarnició sobre la pasta i l’acabem de decorar amb el tomàquet sec tallat a tires.

I ja ens ho podem menjar!


Bon profit!

2 comentaris:

 1. I segur que desa`pareix en un tres i no res! Un plat de pasta boníssim i molt sa!
  Petons

  ResponElimina
 2. Ostras, no em puc imaginar quin gust pot tenir amb el licor. Ben original! petons

  ResponElimina