dimarts, 19 d’agost del 2014

POMES AMB ALMÍVAR DE MOSCATELL


Aquesta és una recepta molt fàcil, i amb Thermomix encara més. Però ja sabeu que tot és adaptable i aquí us en deixo les dues versions.


Ingredients

  • 5 pomes pelades, sense llavors i tallades a quarts.
  • 160 g de sucre
  • 200 g d'aigua
  • 50 g de moscatell
  • 1 branca de canyella
Elaboració amb Thermomix

Fiquem al vas de la Thermomix el sucre, l'aigua, els moscatell i la branca de canyella. Al cistell de la Thermomix hi col·loquem les pomes que haurem pelat i tallat prèviament. Ara programem 20 minuts a temperatura Varoma i velocitat 1. (No hi poseu el cubilet)
Acabat aquest temps fem servir l'espàtula per treure el cistell i aboquem les pomes en una safata. A continuació hi aboquem l'almívar que ha quedat al vas.

Elaboració tradicional 

Per poder fer les pomes al vapor hem de tenir una olla on poder-hi col·locar un cistell de vapor, o podeu posar un colador sobre l'olla amb les pomes a dins. 
Un cop ja sabem on les farem, ficarem l'aigua, el sucre, el moscatell i la branca de canyella dins de l'olla. A continuació col·locarem les pomes al recipient que tinguem per fer al vapor (colador...). Portem l'olla al foc i fem bullir l'almívar uns 20 minuts. Acabat aquest temps aboquem les pomes dins d'una safata i hi aboquem l'almívar per sobre. 

1 comentari:

  1. Quina recepta més fàcil i més bona!!! Me l'apunto!!!! Quin gustet més bo....mmmm...moscatell....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina