dimarts, 4 d’agost del 2015

PASTÍS DE GALETES MARIA


Avui us proposo un pastís sense forn que entusiasma a petits i grans. Ja fa temps que el vaig fer però no sabia on tenia les fotos. L'altre dia remenant el mòbil les vaig trobar.

Ingredients

  • 2 paquets de galetes Maria
  • 200 g de mantega sense sal a temperatura ambient
  • 200 g de sucre llustre
  • 2 rovells d’ou (poden ser pasteuritzats)
  • 250 ml de llet
  • ½ cullerada de pasta o essència de vainilla
  • ½ baina de vainilla o sucre de vainilla


Elaboració

Escalfem la llet a foc suau amb mitja baina de vainilla oberta. Ho deixem infusionar, ho colem i ho deixem refredar. Si ho fem amb el sucre de vainilla només cal tirar el sucre dins la llet freda i remenar.

En un bol hi fiquem la mantega a temperatura ambient tallada a daus. Ho batem amb unes barilles o amb un robot de cuina (amb la KA feu servir la pala a velocitat 6) fins que quedi una textura ben cremosa. Sense parar la màquina hi anem afegint el sucre a poc a poc fins que quedi ben integrat. A continuació hi afegim els dos rovells d’ou i la mitja cullerada de pasta de vainilla i ho batem a velocitat baixa fins aconseguir una consistència cremosa i sense grumolls.

Muntatge

Anem sucant les galetes Maria dins la llet ja freda. Les escorrem i les anem dipositant sobre una font.
Un cop tinguem una capa feta l’untem amb la crema fins a tapar-les.


Repetim l’operació fins a obtenir 5 pisos.  Finalment cobrim tot el pastís amb la crema sobrant. Per acabar triturem unes galetes i ho tirem per sobre el pastís.




Fiquem el pastis a la nevera i el deixem refredar 1 hora com a mínim.






1 comentari:

  1. It is not easy to get a specialized company specialized in the cleaning and maintenance of insects and the transfer of garbage and other services and engaged in this area through its experience in the work. Which the company wants developed from around the place and family moving, inspired, transported, transported or taken out safely at home or anywhere you wish
    A company to clean the sewer pipes

    Insect Control Company

    A company moving its door


    Company cleaning its door cabinets


    ResponElimina